5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine erişmesinı sağlayıcı Yangın Kapısı modelleri kendi içinde uslu kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle karşıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

 Buna cevap, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek veya ahestelatmaktır. Yangın bapsı yönetmeliğine bakılırsa

Kaçış merdivenlerinin doğal zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık kuruluşlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden daha lüks olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi muhtemel bileğil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Binalarda belirli standartlarda arazi alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlangıçlığı altında toplandığını ve tüm firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve müstacel pozisyon önlemi olarak Yangın Kapısı tasarrufı kanunen şart koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en sık kullanıldığı projeler ortada;

Yangın kapisinda panik bar kolu panik çabucak kapının çabucak açılması karınin kullanılır. Panik barlı yangın merdiveni bapsı yardımıyla yangın merdivenine ulaşım kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına dayanıklılık sınıfları, ekseriya A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın kapıları, yangın emniyetliği yürekin nazik öneme sahip olan yapısal unsurlardır. Evgin durumlarda güvenli bir kaçış kurmak için tasarlanmış olan bu kapılar, yangının yayılmasını engelleyerek insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine yardımcı olabilir. Yangın bapları ekseriyetle yangın dayanımı etkili malzemelerden mefultır ve yangın alarm sistemleriyle bütünleşmiş edilebilirler.

Kadeh yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, kadeh malzemesinden mefultır ve çoğu kez çağcıl binalarda kullanılır.

Yangın bapsı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı yangın kapısı aksesuarıdır. ürkü par olarak da malum bu kollar uygun kapı kolu kabil kabil.

Kattaki konutların her birinin dâhilinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması zaruri bileğildir.

Emniyet: Müstacel çıkışa yardımcı olan baplar kilitlenme mekanizmasına sahip olmamalıdır. Acil durumlarda bapların her an çıplak olması insanların çıkışını kolaylaştırır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mutabık koca kaliteli ısıyla genleeğlenceli yangın fitili kullanılmaktadır.

Bu doğrultuda devlet bile görev veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine elverişli bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page